dijous, d’agost 19, 2004

 

De bous i bèsties grosses...

Amb el Fòrum passa com amb la darrera pel.lícula de Michael Moore: cadascú en pot tenir una opinió determinada, però hi ha imatges, com la reacció de Bush a l’escola en saber l’atemptat a les torres bessones o la cara dels senadors en ser preguntats per què el seu fill no anava a la guerra, que no admeten discussió. Amb el Fòrum podem estar més o menys d’acord amb la seva funció, els seus continguts, etc…però el que em sembla evident és que a aquestes alçades ja és prou clar que no s’acompliran els objectius de públic previstos i que tindrà pèrdues.

De tots els factors possibles, crec que el preu de les entrades n’ha estat determinant: massa cares pel plantejament que s’havia fet. En aquest sentit, em sembla que no es van fer prou bé les previsions: si els preus s'haguessin fixat una mica més baixos, junt amb un millor ús dels diferents tipus de preu en funció de l’hora i del públic – edat, estudiants, etc…- haurien permès una afluència de públic més elevada, fet que hagués servit alhora, per donar a conèixer un esdeveniment que mai s’ha sabut explicar prou bé.

No sempre els esdeveniments, institucions, etc...de tipus públic han de tenir beneficis, tot i així trobo que en aquest cas hauria estat desitjable i s’hagués pogut assolir. Però ara per ara, diria que el Fòrum és, comptablement parlant, un bon forat.

...i II

No en volia parlar ahir per no barrejar les coses però: de debò que ARA se n'han adonat que aquest no és el tipus de turisme que ens convé? Després de tants anys? O és senzillament que hem anat tirant de veta fins que ha començat a donar símptomes d'esgotament? A Barcelona, per parlar d'un cas que tinc més proper i que veig cada dia, diria que també se'ls estan encenent unes quantes llums vermelles. Potser caldria anar fent un pensament...<< Home
|

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 Spain License.